Jablečný Ocet pro výrobu biltongu 500ml

Skladem

Při výrobě biltongu není ocet jako ocet. Je třeba, aby při marinování leželo maso ve 100% čistém jablečném octu s adekvátní kyselostí. Díky octu je maso křehčí a vytáhne z něho při sušení více vody. Nyní náš poklad z Rakouska můžeš při sušení použít i ty!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Není ocet jako ocet a na kvalitě sakra záleží. Náš jablečnej ocet je vyladěnej přímo pro sušené maso, i když uplatnění najde samozřejmě široké. Hodí se pro přípravu různých omáček, marinád, salátových dresinků a nápojů. Každopádně věř tomu, že mezi octy je hodně velký rozdíl a my máme tenhle poklad, kterej teď nabízíme i tobě. 

Trvalo nám  zatraceně dlouho, než jsme ho našli. Hezkou dobu jsme si pro něj museli jezdit až do Vídně. Při marinování dle našeho receptu je totiž potřeba, aby maso leželo ve 100 % čistém jablečném octu s adekvátní kyselostí, která následně neruší, ale doplňuje chuť. Úloha octu je, že vytáhne z masa vodu a maso je pak nádherně křehké a poddajné, a tak to máme rádi. 

Že je to šampión mezi octy 💪 se můžeš přesvědčit v recenzích našich zákazníků na Heurece nebo rovnou na vlastní chuťové pohárky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola