Biltong En Provence - Chilli 36ks

Skladem

Tohle není žádnej oheň. Tohle je takovej lehkej chilli vánek, co se přehnal přes francouzskýho býka a vytvořil to nejkřehčí sušený maso, které jsme kdy jedli. 

Biltong en Provence je francouzská prémiovka, kterou by měl ochutnat každý fanoušek sušeného masa. Luxusní býčí plemeno, francouzskej orchestr chutí a africký postup výroby.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maso býků z Camargue je opravdu unikátní. Už na první pohled tě upoutá jeho sytě červená barva. Jejich maso má minimální množství tuku a specifické je i svou chutí, z které jsou cítit byliny a rákos. Na výrobu jednoho balení padne 150 gramů téhle syrového masové nádhery.

Složení

býčí maso (Býk z Camargue), vinný ocet, koriandr, černý pepř, směs chilli koření (papriky, česnek, kmín, oregano, hřebíček), sůl, cukr, jedlá soda

Použité koření může obsahovat lepek, sezam, hořčici, celer nebo siřičitany.

Nutriční hodnoty ve 100 g 

Energetická hodnota (kJ/kcal): 991/234
Tuky: 3,7 g 
Sacharidy: 3 g
Bíílkoviny: 47 g
Sůl: 2,5 g

Hmotnost 30 gramů. Trvanlivost 6 měsíců od data výroby. Vyznačeno na obalu. Skladuj při pokojové teplotě a po otevření spotřebuj do 3 dnů!